24 Nisan 2013 Çarşamba

Birinden gerçekten hoşlandığınızı nasıl anlarsınız?

Okuyucularımın çoğu ne yazık ki erkek olduğundan, bu yazı bir kızın sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız şeklinde de yorumlanabilir...

Her neyse, diyelim yeni biriyle tanıştınız, onunla görüşmek istiyorsunuz ama geçmiş darbelerin izleri o kadar derin ki hazır olduğunuzdan emin değilsiniz.
Bir yandan da yalnızlıktan o kadar sıkılmışsınız ki ondan gerçekten hoşlanıyor musunuz yoksa artık yalnız kalmak istemediğiniz için kendinizi mi şartlıyorsunuz belli değil. Hepimizin başına gelen şeyler işte. Bu sorular kafanızı kemiriyorsa, geçmişte yaşadığımız tecrübelerle hemen cevaplarını bulabiliriz. Benim listeme bir göz atın derim, hepsi birebir yaşanmış tecrübelerdir;

1. İlk semptom yanında gerekli gereksiz ve çok konuşmak. Bunun sebebi büyük ihtimalle neşeli biri gibi görünmek istemeniz. Yani sizin aslında evde film izlemeye bayılan tembelin teki olduğunuzu anlamasın diye vırvır konuşursunuz. Kendiniz olamazsınız. Çünkü hepimiz aslında olmak istediğimiz biri gibi görünmek isteriz. Sürekli neşeli kız modeli. Ama şunu hiç unutmayın dışarıda sevgilisiyle gezen kızların çoğunun suratı asıktır ve sürekli bir şeyler isterler yani bu kadar neşeli görünmeye çalışmak boş. Bizden neşeli olmamız gibi bir talepleri yok, memeleriniz olsun yeter :)

2. Her zaman yaptığınız en basit işleri onun yanında yapmakta ciddi zorluklar çekmek. Örneğin; bende bir dönem araba kullanmada zorluklar olarak kendini gösterdi. Yanında vites değiştirmeyi unuttuğum için araba böğböğ bağırdı, ters yönlere girdim, olmadık tehlikeler yaşattım garibime. Beni araba kullanamayan bir gerizekalı zannediyor şu an muhtemelen bir yerlerde. Sonunda çözümü anahtarı ona vermekte buldum. Sen sağ ben selamet :)

3. Dinlediği müzikleri dinlemeye başlamak. Heavy metal ya da elektro müzik delisi bir kızsanız tamam. Ama normalde bunları dinlemiyorsanız ve o seviyor diye listenize Mega Death, Mars Volta gibi gruplar eklenmeye başladıysa aman derim. Onun ruh dünyasını anlamak için dinleyin tabi ama fazla abartmayın sizin de bir kişiliğiniz ve zevkleriniz var.

4. Ah şu saç, makyaj meselesi. Saçlarınıza normalden daha fazla özen gösteriyor, her an görüşebiliriz endişesiyle her gün saç yıkıyorsanız, üzülerek söylüyorum o çok hazırlandığınız günlerde asla görüşemezsiniz. Hep bir aksilik çıkar. En iyisi hiç plan yapmadan normal rutininize devam etmek. Hazır olmadığınız bir günde ararsa, müsait olmadığınızı söyleyin ve bırakın bir daha arasın.

5. Sosyal medyada dedektiflik. Adını google'da aratmak, facebookta ortak arkadaşlarınıza bakmak gibi masum şeylerden bahsetmiyorum. Bu seviyedeyseniz problem yok. Ama beğendiği her resmi ve resmin sahibini incelemeye başladıysanız durum tehlikeli boyutlara gelmek üzeredir. Dikkat !

6. Yanında yemek yiyememek. Evet bu artık son nokta. Bu konu ciddi. Yanında yemek yiyemiyorsanız, zaten iş almış yürümüş demektir. Bu noktadan sonra tek duamız onun da sizden hoşlanmasıdır çünkü artık geri dönüş biraz zor.

Bu maddelerin en az ikisinin yanında tick varsa, iyi haber ondan gerçekten hoşlanıyorsunuz.
Kötü haber, bu sakar, pembe panter kılıklı halleriniz bir süre daha devam edecek.
Ama eğer bu en sakar hallerinizi gördükten sonra bile korkup kaçıp gitmiyorsa, o da sizden hoşlanıyordur ve büyük ihtimalle doğru adamdır, bırakmayın derim. Haa hiç biri yoksa boş verin gitsin. Ya da sizi heyecanlandırmayan bir ilişkiye ihtiyacınız var mı bir düşünün derim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder